Ardahan
Odamızdan Haberler

ATSO GÖLE DE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

  • 23.07.2015
  • ATSO
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı aylık olağan toplantısını Göle’de gerçekleştirdi.
Toplantıya Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin DEMİRCİ ile mecliis üyeleri yanı sıra, oda Genel Sekreteri İbrahim TIRPANCI, SERKA Ardahan yatırım destek Ofisi İl Koordinatörü Nurullah KARACA , TKDK İl Kordinatörü Yusuf GÜDER ve KOSGEB İl müdürleri Ramazan SİVRİ katıldı. Her ay yapılan ve daha önce hiçbir ilçede gerçekleştirilmeyen toplantının bundan böyle her ay farklı bir ilçede yapılacağını belirten ATSO Başkanı Çetin Demirci “ ATSO olarak her ay düzenli bir şekilde yapmış olduğumuz aylık olağan toplantımızı bundan böyle her ay farklı bir ilçemizde gerçekleştireceğiz. ikinci toplantımızı da Göle de yapıyoruz. Bugün burada sizlerin dertlerini dinleyip çözümler üretmeye çalışacağız. Ayrıca SERKA, TKDK ve KOSGEB Hibe ve Desteklerini burada sizlere kendilerini anlatıp, sorularınızı cevaplayacaklar. ” dedi.
SERKA, TKDK ve KOSGEB HİBE VE DESTEKLERİ ANLATILDI
SERKA, TKDK ve KOSGEB temsilcileri proje merkezlerinin amaçları, hedef kitleleri ve hibe destek programları hakkında sözlü sunumda bulundular. ATSO Genel Sekreteri İbrahim TIRPANCI sınır ticareti önemi ve yapılması gerekenler hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.
Demirci, katılımcılara teşekkür ederek 27 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak olan Uygulamalı Dış Ticaret eğitimine katılmalarını davet etti.
  • ATSO GÖLE DE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
  • ATSO GÖLE DE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
  • ATSO GÖLE DE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
  • ATSO GÖLE DE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI