Ardahan
Odamızdan Haberler

ATSO DAN ÜÇ YENİ PROJE DAHA

  • 07.07.2015
  • ATSO
TRA2 Bölgesinin yasanabilirlik düzeyinin kamu kurumları ve sivil toplum önderliginde sosyal kalkınma çalısmalarıyla yükseltilmesine katkı saglayarak bölgede sürdürülebilir ekonomik ve sosyal kalkınmanın saglanmasına katkıda bulunmak ve Ardahan Ilinde yasayan kadın ve genç girisimcilerin is hayatına aktif katılımlarının saglanması ile ilde yasayan kadınlarla birlikte genç girisimcilerin yasam kalitesinin yükseltilmesine katkı saglamak amacıyla hazırlayıp Serhat Kalkınma Ajansına sunmuş olduğumuz üç proje uygun görülerek uygulamaya geçmiştir.

başarılı bulunan projeler;

1- UYGULAMALI DIŞ TİCARET EĞİTİMİ

2 - ATSO İLE KADINLAR HEP İLERİ

3 - ÖRNEK KAZ ÇİFTLİĞİ TİP POROJELERİNİN GELİŞTİRİLMESİ


Projeler hakandı bilgi veren oda başkanı Çetin DEMİRCİ uygulamalı girişimcilik eğitiminin 27-31 Temmuz 2015 tarihinde başlayacağını, eğitimi SERKA tarafından eğitim kriterlerine uygun uzaman tarafından verileceğini söyledi.
DEMİRCİ diğer iki proje 1 Ağustos 2015 tarihinde başlayacağını proje ile ilgili yerel basının da katılacağı geniş çaplı bir duyuru yapılacaktır dedi.

DEMİRCİ ilin bu ve buna benzer projelere ihtiyacı olduğu SODES e sunulan projenin de 1. etap elemeyi geçtiğini 2. değerlendirme sürecinin beklendiğini, bu sürecte tamamlanması ile ilde 7 adet mesleki eğitim kurs açılacaktır.
Benzer projelerle başta üyelerimize ve Ardahan'a hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyen demirci projelerde emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerinin tamamladı.
  • ATSO DAN ÜÇ YENİ PROJE DAHA