TOBB İL KGK VE GGK SEÇMEN LİSTELERİ VE SEÇİMİ İLE İLGİLİ DUYURU

• 23.12.2014
“TOBB Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin, Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları” ile “TOBB İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar” hükümleri gereğince Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Üyeliği Seçmen listeleri Odamız hizmet binasında askıya çıkarılmıştır.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ve Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan TOBB-Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerine ilişkin bilgiler aşağıdadır:

Seçimin yapılacağı tarih…………..: 25 Aralık 2014, Perşembe

Başlangıç ve bitiş saati……………: 10:00-16:00

Seçim Yeri………………………...: Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası

Seçmen Sayısı……………………..: KGK :14 - GGK: 14

Seçilecek GGK İcra Komitesi Üye Sayısı : 5

Seçilecek KGK İcra Komitesi Üye Sayısı : 5

Koordinatör Oda…………………..: Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB ARDAHAN İL KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ ADAY LİSTESİ
S.NO ADI VE SOYADI
1 HANDAN ÖZCAN ARSLAN
2 GÜL ÇAL
3 NESRİN ARSLANGÖRÜR
4 SELMİ YILMAZ
5 SEMİHA KAYATÜRK
6 SEVİM KÖSELİÖREN
7 YASEMİN BEDER
Not : İsimler Alfabetik sıra ile yazılmıştır.

TOBB ARDAHAN İL GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ ADAY LİSTESİ
S.NO ADI VE SOYADI
1 CENK EREN TURAN
2 FATİH AKTAŞ
3 MUHARREM BİLGİN
4 ÖZMEN DEMİR
5 SEVİM KÖSELİÖREN
6 UĞUR ALP KAYATÜRK

Not : İsimler Alfabetik sıra ile yazılmıştır.

YÖNETMELİK GEREĞİ %20 KADIN KOTASI UYGULANMIŞTIR

Seçmen Listesi ilan panosunda asılarak ve internet sitesinde yayınlanarak, 16/12/2014 Salı ile 25/12/ 2014 Perşembe tarihlerinde ilan olunur.
İcra Komitesi aday listesi ilan panosunda asılarak ve internet sitesinde yayınlanarak, 24/12/2014 Çarşamba ile 25/12/ 2014 Perşembe tarihlerinde ilan olunur.

ÖNEMLİ NOT :

1-) 16/12/2014 Salı - 22/12/2014 Pazartesi İcra Komitesi Üyeliği adaylık başvuruları, bir dilekçe ve ekinde Aday olabilme şartını tevsik eden Adli sicil Belgesi ile birlikte mesai bitimine kadar Odaya yapmışlardır.

2-) Seçimlerde oy kullanacak olan İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimizin, oylarını kullanabilmeleri için seçim sandık kuruluna kimliklerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Vekaleten oy kullanılamaz.

3-) Seçim gizli oy, açık tasnif esasına göre yapılacaktır.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimize Önemle Duyurulur.
  • TOBB İL KGK VE GGK SEÇMEN LİSTELERİ VE SEÇİMİ İLE İLGİLİ DUYURU