• 14.11.2014

TOBB Genç Girişimciler Kurulu ile TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin Kuruluş Çalışma Usul ve Esasları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin Kuruluş Çalışma Usul ve Esasları’nda yapılan değişiklikler çerçevesinde, 25.12.2014 tarihinde gerçekleştirilecek, TOBB İl Genç Girişimciler İcra Komitesi seçimleri nedeniyle “TOBB Girişimci Kurulları Bilgi Sistemi Yazılımı” yeni üye girişine ve bilgi güncellemesine 05.12.2014 Cuma Günü Saat 15:00 itibariyle kapatılacak ve bu tarihten sonra İcra Komitesi Seçimleri tamamlanıncaya kadar yeni üye girişi ve bilgi güncellemesi yapılamayacaktır.
Söz konusu üyelik başvuru formlarına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ nin resmi internet sitesinde yer alan www.gencgirisimciler.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
TOBB tarafından oluşturulacak seçmen listelerinde söz konusu saat itibariyle sistemde bilgileri eksiksiz yer alan üyeler esas alınacağından, başvuru formlarının eksiksiz doldurularak ivedilikle tarafımıza ulaştırmalarını rica ederiz.

Saygılarımla;

İbrahim TIRPANCI
Genel Sekreter

• TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÜYELİK BAŞVURULARI HAKKINDA DUYURU