Ardahan
Odamızdan Haberler

PTT'DEN ATSO'YA ÖZEL PUL

  • 16.05.2019
  • ATSO
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin DEMİRCİ tarafından başta üyelerimiz olmak üzere kurum ve kuruluşlara posta yoluyla gönderilen tebligat Üzerinde Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası logosunun da bulunduğu üç çeşit posta pulu sayesinde Ardahan ‘ın tanıtımı sağlanması amaçlanmaktadır .Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin DEMİRCİ ‘yi makamında ziyaret eden Ardahan PTT Başmüdürü Cafer Yavuz Ardahan Ticaret ve Sanayi Odasına özel yapılmış pulları Başkan Demirci’ye teslim etti. Ziyarette PTT Baş Müdürü Cafer Yavuz’a ,Pazarlama ve Satış Şefi Ahmet YILMAZ eşlik etti.
Baş Müdür Yavuz ,PTT ‘in yeni hizmet kalemlerinden olan ‘’kişisel pul’’hizmetinin 2005 yılında başladığını belirterek ‘’Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından önerilen kurumun logosu ile Ardahan’ı simgeleyen 3 farklı resim kullanıldı. Pullar Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılacak gönderilerin üzerinde kullanılacak .Yapılan bu çalışma ile Ardahan’ın tanıtımına büyük katkı sağlamış olacak, diye konuştu.
Çalışmanın odamızın ve ilimizin tanıtımına önemli ölçüde katkı sağlayacağını ifade eden Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin DEMİRCİ ’’ Ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi olan PTT hayatımızın her noktasında bizlere yardımcı oluyor Odamızı ve Ardahan ‘ı simgeleyen pulların basımından dolayı teşekkür ediyorum Bu vesileyle ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyor ,çalışmalarınızda başarılar diliyorum ‘’dedi
  • PTT'DEN ATSO'YA ÖZEL PUL