Ardahan
Odamızdan Haberler

ATSO TOBB GENEL KURULUNDA

  • 07.05.2019
  • ATSO
TOBB 75.Genel Kurulu,TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ‘nun ev sahipliğinde ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ın katılımıyla gerçekleşti.
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ ,Meclis Üyesi TOBB Delegesi Bora AYDIN ,Genel Sekreter Aşkın KIZILKAYA ve Ardahan Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cenk Eren TURAN ‘ın katıldığı genel kurul ,saygı duruşu ve istiklal marşı ‘nın okunmasıyla başladı.
Genel kurulun ilk gününde TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU ‘nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı TOBB Yönetim Kurulu ,Konseyler ,Oda ve Borsa Başkanları ile Delegeler Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular .TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ‘nun ev sahipliğinde yapılan törende konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu oda ve borsaların kurumsal kapasitelerinin arttığına ,dünyanın örnek aldığı bir yapıya dönüştüğüne işaret etti.
Genel kurulun ikinci gününde TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip ERDOĞAN ‘ın konuşmalarıyla devam etti
Genel kurul ;Birliğimizin edebi ,günümüzün ekonomi’’,’’istiklal ve istikrar birlikten doğar ‘’Geçmişimiz bir geleceğimiz bir ‘’mesajları ile gerçekleşti.
  • ATSO TOBB GENEL KURULUNDA
  • ATSO TOBB GENEL KURULUNDA
  • ATSO TOBB GENEL KURULUNDA