Ardahan
Odamızdan Haberler

BURASI ARDAHAN, BURADA İŞ VAR

  • 14.03.2019
  • ATSO
ATSO Başkanı Çetin DEMİRCİ başkanlığında “Burası Ardahan, Burada İş Var” sloganıyla hayata geçirilen istihdam seferberliği projesinin ön toplantısı düzenlendi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019 yılında İstihdam Seferberliği başlatılması yönünde ki çağrılarına karşılık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından “Burası Türkiye, Burada İş Var” sloganıyla yeni bir istihdam seferberliği uygulaması hayata geçirildi.

Uygulamanın hayata geçirilmesi dolayısıyla ilimizde “Burası Ardahan, Burada İş Var” sloganıyla başlayan uygulamanın ne şekilde yürütüleceğinin belirlenmesi ve konuyla ilgili değerlendirmelerin yapılması amacıyla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ahmet Sonkaya, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Aziz Boz ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Metin Ürgün’ün katılımıyla toplantı düzenlendi.

Toplantı kapsamında Ardahan Valisi Mustafa MASATLI ‘yı Valilik Makamında ziyaret edilerek uygulamanın yürütülmesi, kapsamı ve hayata geçmesiyle birlikte hedeflenen istihdam oranlarının belirlenmesi konularında değerlendirmelerde bulunuldu.
  • BURASI ARDAHAN, BURADA İŞ VAR
  • BURASI ARDAHAN, BURADA İŞ VAR