Ardahan
Odamızdan Haberler

VALİ MUSTAFA MASATLI, ARDAHAN TİCARET SANAYİ ODASINI’NA İADE-İ ZİYARET

  • 05.02.2019
  • ATSO

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı iade-i ziyaretler kapsamında Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ , Vali Masatlı’ya ATSO'nun yaptığı çalışma ve yürüttüğü projelerin yanında vizyonundaki projelerle ilgili sunum yaptı. ATSO Başkanı DEMİRCİ, kentin en büyük çatı kuruluşu olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını vurguladı.


Ardahan Valisi Mustafa Masatlı iade-i ziyaretler kapsamında Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ , Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ Vali Mustafa MASATLI ‘yı Ardahan'ın en büyük çatı kuruluşu olan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında görmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ, ziyarette Vali Mustafa MASATLI 'ya Odanın vizyonundaki proje ve çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek sunum yaptı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ, daha güzel bir Ardahan için bütün kurumlarla fikir alışverişinde bulunarak ve el ele vererek çalışma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, " şehrimizi bulunduğu yerden daha iyi noktalara götürmek için çalışmalarımız aralıksız sürdürüyoruz." dedi.

Ziyarette vali Mustafa MASATLI; Ardahan’ın gelişmesi için valilik olarak ne yapabileceklerse onu yapmak için çalışacaklarını söyledi.

Ziyarette Odamız Akademik Danışmanı Arzu KILIÇ oda olarak yapmayı planladığımız ekonomik form hakkında kısa bir sunum yapmıştır.

Vali Mustafa MASATLI ‘nın ATSO'yu ziyaretinde Yönetim kurulu Üyeleri Aytürk DÜNDAR,Veyis OSMANOĞLU , Meclis Başkan Yardımcısı Özmen DEMİR ,Meclis Üyeleri Burhan BUDAK,Muharrem BİLGİN ,Kaan KOÇ , Genel Sekreter Aşkın KIZILKAYA Akademik Danışman Arzu KILIÇ hazır bulundu.

  • VALİ MUSTAFA MASATLI, ARDAHAN TİCARET SANAYİ ODASINI’NA İADE-İ ZİYARET
  • VALİ MUSTAFA MASATLI, ARDAHAN TİCARET SANAYİ ODASINI’NA İADE-İ ZİYARET
  • VALİ MUSTAFA MASATLI, ARDAHAN TİCARET SANAYİ ODASINI’NA İADE-İ ZİYARET
  • VALİ MUSTAFA MASATLI, ARDAHAN TİCARET SANAYİ ODASINI’NA İADE-İ ZİYARET