Ardahan
Odamızdan Haberler

ATSO’dan Vali Masatlı’ya “Hoşgeldiniz” Ziyareti

  • 11.01.2019
  • ATSO
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ, Meclis Başkanı Sebahattin GÜNDOĞDU ve Meclis ve yönetim kurulu üyeleri Ardahan Valisi Mustafa Masatlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Masatlı’yı makamında ziyaret ederek, Ardahan’a atanması dolayısıyla yeni görevinde başarılar diledi.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ ziyarette, oda çalışmaları hakkında Vali Mustafa Masatlı’ya bilgiler vererek Ardahan ’ın sektörel yapısını anlattı.
ATSO heyetini makamında kabul eden Vali Mustafa Masatlı , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Ticaret ve Sanayi Odaları bir ilin kalkınmasında her zaman lokomotif görevi görmüştür. Sizlerden de daha önceki çalışmalarınızı aynen devam ettirmenizi istiyorum. Bu anlamda birlikte birçok proje ve çalışmaya imza atacağıma inanıyorum ” dedi.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ ise Ardahan’ın huzur kenti olduğuna dikkat çekerek, Vali Mustafa Masatlı’nın Ardahan için güzel hizmetler yapacağına inandığını ifade etti.

  • ATSO’dan Vali Masatlı’ya “Hoşgeldiniz” Ziyareti