Ardahan
Odamızdan Haberler

ATSO'DAN MEGİP KURSU

  • 22.10.2018
  • ATSO
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ile Ardahan Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü ve Levent Bilgili, Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) kapsamında Şölen Pastanesi’nde %50 istihdam garantili mesleki eğitim kursu düzenlendi.Kurs kapsamında ATSO Başkanı Çetin DEMİRCİ Ardahan Çalışma ve İşkur İl Müdürü Ahmet SONKAYA Şölen Pastanesini ziyaret etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Demirci , ziyarette yaptığı konuşmada, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerinin nitelikli eleman ihtiyacını karşılayacak projelere her zaman destek olduklarını söyledi. MEGİP'in iş gücü arz ve talebini dengeleyebilecek güzel bir proje olduğunu vurgulayan Demirci Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir masa başı projesi değil saha projesi olduğunu gördüğümüz için MEGİP'e destek veriyoruz. Ardahan'da istihdamın artması ve Türkiye ekonomisinin kalkınması için gereken tüm gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Demirci MEGİP’e sadece oda üyelerinin katılabileceğinden üyelerimizin MEGİP’e katılımını bekliyoruz. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Demirci MEGİP ‘e destek vererek kurs açılmasını sağlayan Şölen Pastanesi sahibi Levent BİLGİLİ’ye teşekkür etti.

Ardahan Çalışma ve İşkur İl Müdürü SONKAYA ziyaret kapsamındaki konuşmasında, MEGİP'in ana hedefinin özel sektör ile kamu arasında işbirliği sağlamak olduğunu söyledi. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ile Şölen Pastanesi sahibi Levent BİLGİLİ’ye teşekkür ederek Ardahan ‘a hayırlı olsun" dedi.
  • ATSO'DAN MEGİP KURSU
  • ATSO'DAN MEGİP KURSU