Ardahan
Odamızdan Haberler

ARDAHAN TSO’DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

  • 12.09.2018
  • ATSO
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. ATSO Başkanı DEMİRCİ’nin “TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu ilimizin ülkemizin ekonomisinin gelişmesi ve marka şehirler arasına girebilmek için yaptığımız tüm çalışmalara destek verdi. Yeni dönemde de kendisinin desteğine daha çok ihtiyacımız var. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman üyelerimizin, ilimizin ve ülkemizin menfaati adına çalışıyoruz. İlimizde ihracatı artırmayla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Burada Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun destekleriyle hep yanımızda oldu. Bundan sonra da hep birlikte hareket edeceğiz.”dedi.
Ayrıca ATSO Başkanı DEMİRCİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yapılan TOBB Ortaokulu ‘nun açılışına davet etti.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatarak, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı DEMİRCİ ile yeni dönemde daha güzel işler yapacaklarını söyledi. Hisarcıklıoğlu, “Sayın Demirci Ardahan sevdalısı ilini ülkesini seven fedakarca çalışan bir arkadaşımız. Ardahan’a desteğimiz devam edecek.”dedi.
Sayın Demirci ‘nin nazik daveti için teşekkür ediyorum arkadaşlara talimat verdim Ardahan’ a ziyaretimiz en kısa zamanda gerçekleşecektir dedi



  • ARDAHAN TSO’DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET
  • ARDAHAN TSO’DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET