Ardahan
Odamızdan Haberler

ARDAHAN TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB'UN 74.GENEL KURULUNA KATILDI

  • 17.05.2018
  • ATSO
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 74. Genel Kurulu'na katıldı. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, 15 Mayıs 2018 tarihinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ)’nde gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 74. seçimli Genel Kurulu’na katıldı.

TOBB Genel Kurulu'na; Ardahan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ, Meclis Başkanı Sebahattin GÜNDOĞDU , TOBB Delegesi Bora AYDIN ve Genel Sekreter Aşkın KIZILKAYA katıldı.

TOBB Genel Kurulu'nda Ardahan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ Dilekleri İnceleme Komisyonu Başkanı sıfatıyla konuşma yaptı.

TOBB Genel Kurulu'ndan bir gün önce 14 Mayıs’ta TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, Oda, Borsa Başkanları , Delegeleri ve Genel Sekreterler ,Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığı'na yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi. Hisracıkoğlu, 74. Genel Kurulu'nda geçerli oyların tamamını alarak 5. kez Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanlığına seçilirken Ardahan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ Basın Yayın Komisyonu üyeliğine seçildi.


  • ARDAHAN  TİCARET VE SANAYİ ODASI  TOBB'UN 74.GENEL KURULUNA KATILDI
  • ARDAHAN  TİCARET VE SANAYİ ODASI  TOBB'UN 74.GENEL KURULUNA KATILDI