Ardahan
Odamızdan Haberler

ATSO BAŞKANI DEMİRCİ ARDAHAN’IN 2017 YILI YATIRIM DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

  • 07.02.2018
  • ATSO
Ardahan TSO Başkanı Demirci, Ardahan Vali Mehmet Emin Bilmez’in başkanlığında, düzenlenen “Yatırım değerlendirme “ Siyasi Parti ve STK temsilcileri, Oda Başkanları, İş Adamları, Esnaf ve Basın Mensuplarının katılımı ile düzenlenen “Yatırım Değerlendirme “ toplantısına katıldı.
Toplantıda 2017 yılında ilimizde gerçekleştirilen yatırımlar genel olarak değerlendirilmiş ve ilimizin en önemli sorunu olan yatırım, göç ve istihdam konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.
Toplantıda söz alan ve sunum yapan ATSO başkanı Demirci “ İlimizin yaşadığı sorunlarının çözümü istihdam yaratacak sektörlerin çeşitlendirilmesinde ve sayıca çoğaltılmasındadır dedir. Bu kapsamda Ardahan ilinin genel durumunu, dış ticaret, yatırım yapılabilecek alanları ve ilimizde yatırım yapacak iş adamlarının faydalanabilecekleri devlet desteği ve hibeleri hakkında bilgiler veren Demirci, yakın zamanda resmi gazetede yayımlanan Cazibe Merkezleri yatırım programının sunduğu fırsatlarla ilimize katkı sunacağını belirtti. Ayrıca iki sınır kapısı olan ilimizin dış ticaret faaliyetlerinde aktifleşmesi, sınır komşumuz olan Gürcistan ile son dönemde gerçekleştirilen ekonomik iş birliği çalışmalarının yakın zamanda sevindirici sonuçlar vereceğine inandığını belirtti. Demirci ayrıca Azerbaycan ve İran ile dış ticaret yapılabilecek sektörler ve ürünler hakkında ve ilimizde yatırım yapılabilecek iş kolları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu
  • ATSO BAŞKANI DEMİRCİ ARDAHAN’IN 2017 YILI YATIRIM DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
  • ATSO BAŞKANI DEMİRCİ ARDAHAN’IN 2017 YILI YATIRIM DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI