Ardahan
Odamızdan Haberler

ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI AHMET ARSLAN ‘A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

  • 13.01.2017
  • ATSO

 Ardahan Heyeti Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet ARSLANI’ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Heyette Ardahan Valisi İbrahim ÖZEFE, Ardahan Milletvekili Prof.Dr.Orhan ATALAY,Ardahan Belediye Başkanı Faruk KÖKSOY,Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR, ATSO Başkanı Çetin DEMİRCİ ve Av.Yusuf DEMİRCİ katıldı.

 

 

                İlimizin Sosyo-Ekonomik gelişmesi açısından önem arz eden ve Ekonomik açıdan gelişmesini sağlayacak olan Mozaret ve Ilgar tünelleri ihaleleri tamamlanmasında emeği geçen Sayın Bakanımıza Ardahan halkı adına teşekkür ettiler. V

                Heyette Söz alan ATSO Başkanı Çetin Demirci;

                Ardahan için büyük önem arz eden Sınır kapılarının Kara Ulaşım yol sorunu da Posof- ılgar ve Çıldır-mozaret tünellerinin hayata geçmesi ile son bulacaktır.

                Sayın Bakanımızın desteğiyle 2017 yılında Sahara tünelinin de ihaleleri tamamlanması ve hayata geçmesi ile Ardahan’ımız göç veren değil göç alan il olacaktır.

                Demirci;

                Tünellerin yapımında emeği geçen Başta Sayın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet ARSLAN’a ve Bakanlık Çalışanlarına,  Sayın Millet Vekilimiz Prof.Dr. Orhan ATALAY’a , Belediye Başkanlarımıza ve emeği geçen herkese   teşekkür ederim dedi.

  • ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI AHMET ARSLAN ‘A TEŞEKKÜR  ZİYARETİ
  • ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI AHMET ARSLAN ‘A TEŞEKKÜR  ZİYARETİ