Ardahan
Odamızdan Haberler

terörü lanetliyoruz

  • 20.12.2016
  • ATSO

                  Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Kayseri’de  meydana gelen terör saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, huzura kastederek, kaos ortamıyla amaçlarına ulaşmayı umut edenlerin asla başaramayacaklarını belirtti.

       

        Ankara’da Rusya Federasyonu Büyükelçisi A. Karlova ya yapılan sukast girişiminin devletimizin itibarına;Türk ve Rus ilişkilerine yapılan bir eylem olduğu çok açıktır.

       

        Bölge de güçlü ülkelerin ekonomik, siyasi ve kültürel işbirliği toplantısı öncesi gerçekleştirilmiş olmasının çok manidar olduğunun altını çizerek bu manidar eylemi yaptıran güçleri bir kez daha lanetliyor  Türk ve Rus halkına başsağlığı diliyorum.

        Ardahan iş dünyası adına,  Ülkemizin birliğine ve beraberliğine saldıran her türlü terörü ve destekçilerini lanetliyor, bu hain saldırıda şehit olan askerlerimize ve Ankara Büyükelçisi Sayın Andrey Karlov’a Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve aziz milletimize sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum.

        Demirci bu saldırılar  terörün, vahşi, hain ve insanlık dışı yüzünü bir kez daha göstermiştir. Ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunu hedef alan bu tür hain saldırılar karşısında, milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde sonuna kadar dimdik duracaktır. Dedi.

 

  • terörü lanetliyoruz