Ardahan
Odamızdan Haberler

Demirci’ndan terör saldırısına kınama

  • 12.12.2016
  • ATSO

 Ardahan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, İstanbul’da düzenlenen hain terör saldırısını sert sözlerle kınadı. Demirci yayınladığı mesajda, terörü ve bundan medet umanları lanetlerken, terörün hiç kimseye hayır getirmeyecek bir insanlık suçu olduğuna vurgu yaptı.​

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, İstanbul’da meydana gelen ve son açıklamalara göre 38 kişinin yaşamını yitirdiği, 14'ü ağır 155 yaralının olduğunu hain terör saldırısını kınadı.  Başkan Demirci, hain terör saldırısına ilişkin yayımladığı mesajda, terörü ve bundan medet umanları lanetlerken, terörün hiç kimseye hayır getirmeyecek bir insanlık suçu olduğunu söyledi.

Saldırının insanlık adına utanç verici bir eylem olduğunu belirten Başkan Demirci, “Dün gece terör, alçak yüzünü bir kez daha gösterdi. Maalesef milletimize ve bütün insanlığa büyük bir acı daha yaşatıldı. Hiçbir inanç, masum canlara kıymaya izin vermez. Hiçbir maddi, manevi, siyasi amaç, öldürmek üzerine tasarlanamaz. Bunu yapanlar  tarih önünde lanetlenmektedir” dedi.

“Birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacaklar”

Vicdanların, terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını affetmeyeceğini belirten Demirci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ardahan iş dünyası adına, İstanbul’da kaybettiğimiz canlarımıza, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şiflar diliyorum.

Terör, bizden canlar alabilir ama asla birlik ve beraberliğimizi, birlikte aydınlık yarınlara yürüme kararlılığımızı değiştiremeyecektir. Herkes bilmelidir ki; terörle beslenenler ve onları destekleyen iç ve dış mihraklar birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacak, aksine bizi daha da sıkı birbirimize bağlayacaktır.

 Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.’’dedi. 

  • Demirci’ndan terör saldırısına kınama