Ardahan
Odamızdan Haberler

“Atatürk'ü, saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz”

  • 10.11.2016
  • ATSO

             10 Kasım Atatürk'ü Anma günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Ardahan TSO Başkanı Çetin Demirci , Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 78’inci yılında bir kez daha, minnet ve şükranla andıklarını ifade etti.

            Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajında, Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin her zaman Türk halkına güç vermeye ve yol göstermeye devam etmektedir.

            Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Tüccar, Milletin emeği ve üretimini kıymetlendirmek için eline ve zekâsına emniyet edilen ve bu emniyete liyakat göstermesi gereken adamdır” sözünden yola çıkarak  iş dünyası olarak bizler  Onun çizdiği hedefler, mücadelesi ve halkına olan güveni her daim bize rehber olacaktır.

       Bizler camia olarak diyoruz ki; onun ülkesinin girişimcisine olan güveni boşa çıkmayacaktır. Türk özel sektörü olarak ekonomimizi büyütme konusundaki kararlılığımızı yineliyor, onun aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

            Başkan Demirci, yayımladığı mesajlarda şu görüşlere yer verdi:

            “10 Kasım tarihi, Türk milleti için büyük kurtarıcısının anma günü olduğu kadar, aynı zamanda sahip olduklarımızın değerini bilme ve onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günüdür. Bir milletin kaderinin nasıl değişebileceğini dünya tarihine yazdıran Atatürk'ün 'bu ulusa ve ülkeye hizmet görevi bitmeyecektir' sözünü daima ilke edindik. Biz de, bizden sonra ki nesiller de, ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız. Atatürk’ün en büyük eseri, kurucusu ve lideri olduğu, milletimizle el ele geliştirdiği Cumhuriyetimizdir.

            Bizler, bağımsız ve müreffeh bir gelecek için Atatürk’ün fikirleri ışığında ilerleyerek bu mirası bizden sonraki nesillere gururla aktarmak kararlılığındayız.

       İş dünyası olarak, ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı teyit ederek, yüce milletimizin güvenine layık olma kararlığımızla, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78. yılında bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.”  



 

  • “Atatürk'ü, saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz”