Ardahan
Odamızdan Haberler

104. GARANTİ ANADOLU SOHBETLERİ ARDAHAN’DA GERÇEKLEŞİYOR.

  • 12.04.2016
  • ATSO

 Ardahan’ın ekonomik ve kentsel gelişimine yönelik yeni fikirler üretmek hedefiyle dünya gazetesi ve Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenecek olan 104. Garanti Anadolu sohbetleri toplantısı hakkında bilgilendirme bulunan Ardahan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ; Garanti Anadolu Sohbetleri, bugün, illerde sektörlere yönelik çözüm önerilerinin ve vizyonun paylaşıldığı, sadece Türkiye ekonomisinin önde gelen büyük illerine değil, büyümeye aday illerine de giden, Anadolu’yu karış karış dolaşan bir marka, bir tartışma platformu haline geldiğini belirtti.

Bugüne kadar bir çok ilde toplantı gerçekleştiren Garanti Anadolu Sohbetleri,  ülkenin önemli üretici gücü KOBİ’lerin vizyonuna katkıda bulunmak amacıyla, Dünya gazetesinin ve Ticaret ve Sanayi odalarının katkılarıyla, Anadolu’da düzenlediği toplantılar dizisidir.

 Bölgesel planlar, fırsat analizleri ve piyasa değerlendirmeleri gibi konularda KOBİ’lerle görüş alışverişinde bulunmak, değişen dünyayla birlikte değişen ekonomik koşulları ele almak, yöresel potansiyel iş alanlarını irdelemek, bölgesel çözümleri yerel sanayici ve yöneticilerle birlikte bulabilmek, banka ile ticari müşterileri arasındaki iletişimi güçlendirmek amacını gütmüştür.

Toplantıya dışarıdan katılan uzmanlar, konuşmalarında; bölgenin önde gelen sektörlerine yönelik spesifik sorunları ve konuları ele alıyor ve ekonomik vizyonuna katkıda bulunacak çözüm önerilerini dile getiriyor.

 

“28 Nisan 2016 Perşembe Günü Dünya Gazetesi Ekonomistleri Ardahan’da “

 

28 Nisan 2016 Perşembe günü saat 13.00’de 104. Garanti Anadolu Sohbetleri kapsamında Ardahan Üniversitesi Yenisey kampüsü İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans salonu Çamlıçatak Mevkiinde yapılacaktır.

 

İlimizin ekonomik ve ticari analizini yaparak bölgesel çözümlere yön vereceğine inandığım 28 Nisan 2016 Perşembe günü saat 13.00’de gerçekleşecek programımıza üyelerimiz ile tüm halkımız davetlidir.

 

  • 104. GARANTİ ANADOLU SOHBETLERİ ARDAHAN’DA GERÇEKLEŞİYOR.