TOBB Bölge Emekli Sandığı delegeleri seçimle belirlendi

• 08.04.2013

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Doğu Anadolu Bölgesi Emekli Sandığı delege seçimleri Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 20 ticaret ve sanayi odası ile 6 ticaret borsasının yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin katıldığı delege seçimleri büyük bir katılımla düzenlendi. TOBB Emekli Sandığı teşekkül asil üyeliklerine ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu ile Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Latif Tosunoğlu seçildi. Üye delegeliklerine ise Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İbrahim Tırpancı ile Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Burhan Topyüz seçildi. Seçimlerin ardından ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hınıslıoğlu, davetlilere, ETB bünyesinde kurulan özel gıda ve tahlil analiz laboratuvarını gezdirerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. (CİHAN)

• TOBB Bölge Emekli Sandığı delegeleri seçimle belirlendi