Ardahan
Odamızdan Haberler

OTOMOBİL GALERİCİLERİ İÇİN SINAV DÜZENLENDİ

  • 25.08.2022
  • ATSO
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğiyle, ikinci el otomobil alım satımı yapan firmalardaki çalışanlar için Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavı gerçekleştirildi.
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğiyle Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavı düzenlendi. İkinci el araç satışı yapan firmaların almak zorunda olduğu Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavı gerçekleştirildi.

Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Aktürk Oto Galerisi’nde düzenlendi

Öte yandan ikinci el motorlu kara taşıtları ticareti yapabilmek için mutlaka yetki belgesi gerektiğine ve yetki belgesi alabilmek için de TOBB-MEYBEM işbirliğinde düzenlenecek sınavlarda başarılı olmak gerektiğine işaret eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ, “Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ikinci el motorlu kara taşıtları ticareti için sınav düzenledik. Sınavlar bitmeyecek. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda yeni sınavlar açacağız. Bugünden başlayarak yeni sınav başvurularını kayda açtık. Başvuru sayısı 10’u bulduğunda biz de TOBB-MEYBEM’den yeni sınav açılmasını talep edeceğiz. Onların sınav takvimine uygun bir zamanda yeni sınav yapılacak” diye konuştu.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ ,İkinci El Motorlu Kara Taşıtları Mesleki Yeterlilik Belgesi kapsamında yapılan sınavlara destek veren Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Müdürü Osman ERDEM ve Personeline ile Aktürk Galeri Sahibi Selçuk Aktürk ile çalışanlarına teşekkür etti.
  • OTOMOBİL GALERİCİLERİ İÇİN SINAV DÜZENLENDİ
  • OTOMOBİL GALERİCİLERİ İÇİN SINAV DÜZENLENDİ