Başkan Demirci ''Ekonomi İstişare Toplantısı’na '' katıldı.

• 20.08.2022
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından ortaklaşa düzenlenen ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen, ‘Ekonomi İstişare Toplantısı’na odamız adına Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin DEMİRCİ katıldı.
Toplantı ‘da söz alan Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin DEMİRCİ İnşaat sektöründe yaşanan sorunları ilgili bakanlıklara iletmek üzere birinci ağızdan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ‘na iletti.
KGF Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen ile bir araya gelen Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin DEMİRCİ İşletmelerimiz, finansmana uygun şartlarda ve kolay erişebilmesi için Bankalar bu dönemde daha yapıcı ve fedakar davranması konusunda yardımcı olmasını talep etti.
  • Başkan Demirci ''Ekonomi İstişare Toplantısı’na '' katıldı.