Ardahan
Odamızdan Haberler

ARDAHAN TİCARET VE SANAYİ ODASI KURA’NIN BEREKETİ: ARDAHAN’IN YEREL PEYNİRLERİ KADINLARIN ELİNDE YENİDEN HAYAT BULUYOR Yapım İşi İhale İlanı

  • 22.07.2022
  • ATSO
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Serhat Kalkınma Ajansı’nın ‘’Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı’’ kapsamında sağlanan mali destek ile Ardahan ilinde KURA’NIN BEREKETİ: ARDAHAN’IN YEREL PEYNİRLERİ KADINLARIN ELİNDE YENİDEN HAYAT BULUYOR için Peynir Atölyesi Yapım İşi ihalesini sonuçlandırmayı planlamaktadır.

1-PEYNİR ATÖLYESİ YAPIM İŞİ

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri içeren İhale Dosyası Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası adresinden veya www.ardahantso.org.tr/ veya www.serka.gov.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 12.08.2022 saat 12:00

Teslimat Bilgileri:

İrtibat Kişisi: Aşkın KIZILKAYA Genel Sekreter

Teslimat adresi: Karagöl Mah Kongre Cad İskan Sk No:41 Kat :4 Merkez /Ardahan

Elektronik posta adresi: ardahantso@tobb.org.tr

Telefon Numarası: 04782112970

Adres: Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Merkez/Ardahan

Gerekli ek bilgi dosya ya da açıklamalar; www.ardahantso.org.tr/ ve www.serka.gov.tr internet adresinde yayınlanacaktır.

Teklifler 12.08.2022 tarihinde, saat 14:00’da Karagöl Mah Kongre Cad İskan Sk No:41 Kat :4 Merkez /Ardahan adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

NOT : ihale ilgili çizimler https://www.serka.gov.tr/ihale/ihale-duyurulari-ardahan-ticaret-ve-sanayi-odasi-kura-nin-bereketi-ardahan-in-yerel-peynirleri-kadinlarin-elinde-yeniden-hayat-buluyor-yapim-isi-ihale-ilani/2298 adresinden veya Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasından temin edebilirsiniz.
  • ARDAHAN TİCARET VE SANAYİ ODASI KURA’NIN BEREKETİ: ARDAHAN’IN YEREL PEYNİRLERİ KADINLARIN ELİNDE YENİDEN HAYAT BULUYOR Yapım İşi İhale İlanı