ARDAHAN TSO, TOBB 78. GENEL KURULA KATILDI

• 17.05.2022
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (Ardahan TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ , Ardahan TSO Meclis Başkanı Sebahattin GÜNDOĞDU , Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegesi Bora Aydın , Ardahan TSO Genel Sekreteri Aşkın KIZILKAYA TOBB 78. Genel Kurulu’na video konferans sistemi üzerinden katılım sağladı.
Genel Kurul Başkanlığını Necdet Takva’nın yaptığı Genel Kurul’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim kurulu Üyeleri ve TOBB Konsey Başkanları salonda hazır bulunurken, 81 ilden TOBB Delegeleri ise elektronik ortamda katıldı.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.
  • ARDAHAN TSO, TOBB 78. GENEL KURULA KATILDI