Ardahan
Odamızdan Haberler

DEFTERDAR ADIGÜZEL'DEN VEDA ZİYARETİ

  • 19.04.2022
  • ATSO
Çanakkale’ye tayini çıkan Defterdar Doğan ADIGÜZEL, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ’ye veda ziyaretinde bulundu.

Ardahan’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Adıgüzel’e teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin DEMİRCİ , yeni görev yerinde kendisine başarılar diledi.
2017 yılından bu yana Ardahan Defterdarlığı görevini yürüten Adıgüzel’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin DEMİRCİ, “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ardahan’dan ayrılıyor olmanız bizlerde bir burukluk yarattı. Ancak devlette farklı bölgelerde görev almanın, bu makamlarda mesleki deneyimler açısından da bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Ardahan’da görev yaptığınız sürece, her zaman bizlere destek oldunuz. Kurumsal ve şahsi diyaloglarımız çok iyi düzeydeydi. Çanakkale'ye bir dostumuzu uğurluyoruz. Yeni görev yerinizde güzel işlere imza atacağınıza dair şüphem yok. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Defterdar Doğan ADIGÜZEL’ de 5 yıldır bulunduğu Ardahan ’dan güzel anılarla ayrılacağını belirterek, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ’ye başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, Ardahan’da görev yaptığı sürece odanın verdiği desteğe bir kez daha teşekkür etti.
  • DEFTERDAR ADIGÜZEL'DEN VEDA ZİYARETİ
  • DEFTERDAR ADIGÜZEL'DEN VEDA ZİYARETİ