SINIR TİCARET EĞİTİMİ

• 28.03.2022

Odamız ile Ardahan üniversitesi işbirliğiyle “SINIR TİCARET EĞİTİMİ’’ düzenlendi.
Odamız ev sahipliğinde Atatürk Konferans ve Toplantı Salonumuzda düzenlenen eğitim faaliyetine; Yönetim Kurulu Başkamız Çetin Demirci ,Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, SERKA Genel Sekteri Nurullah Karaca, Ardahan Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel, ilimiz esnafları, firma sahipleri ve öğrenciler katıldı.
ATSO Başkanı Çetin Demirci’nin açılış konuşmasıyla başlayan konferans diğer katılımcıların konuşmalarıyla devam etti .
Konferansın ikinci bölümünde Akdan Danışmanlık Firması yöneticisi Nilüfer Arıak, dış ticaret ve proje yönetimi konularında eğitim verdi. Ardahan Sınır Ticaret Merkezi ile Yurtdışı Ticaret Köprüsü Oluyor projesi kapsamında, ilimizdeki kurumlar ziyaret edilmiş, ilimizde ekonomik kalkınmaya fayda sağlayacak Sınır Ticaret Merkezi ve diğer cazibe merkezleri kurulması için fikir alışverişinde bulunulmuştur.
  • SINIR TİCARET EĞİTİMİ