Ardahan
Odamızdan Haberler

ATSO'DAN TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

  • 20.01.2022
  • ATSO
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu iş birliği ile düzenlenen IPARD II Programı On Birinci Başvuru Çağrı İlanı Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.
Ardahan TSO salonunda düzenlenen toplantıya; Ardahan TSO Yönetim Kurulu Başkanı TKDK Ardahan İl Koordinatörlüğünden Engin CENGİZ ve Pınar YAĞAN ve üyelerimiz katıldı.
Toplantının açılış konuşması yapan TSO Başkanı Çetin DEMİRCİ , TKDK İl Koordinatörlüğüne toplantıya katkıları için teşekkür etti.
Demirci , “Tarımsal ve kırsal kalkınmada ilçemizin desteklerden daha iyi faydalanabilmesi adına önümüzde ay proje başvuruları kabul edilecek. Üyelerimizin bu fırsatı iyi değerlendirmeleri ve kaçırmamaları gerekir.” dedi.
TKDK Ardahan İl Koordinatörlüğü yetkilileri , IPARD II 11. çağrı kapsamında “302-Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” tedbirinden başvuruların kabul edileceğini söyledi.
TKDK Yetkilileri , “Çağrı kapsamında bitkisel üretimin çeşitlendirilmesi, bitkisel ürünlerin işlenmesi ve paketlenmesi, arıcılık ve arı ürünlerinin üretilmesi, işlenmesi ve paketlenmesi, zanaatkarlık ve katma değerli ürün işletmeleri, kırsal turizm ve rekreasyonel faaliyetler, su ürünleri yetiştiriciliği, makine parkları, yenilenebilir enerji tesisi yatırımları desteklenecek. Detaylı ve teknik bilgi için vatandaşlarımızı kurumumuzda misafir etmekten memnuniyet duyacağız.”diye konuştular .
  • ATSO'DAN TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
  • ATSO'DAN TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI