Ardahan
Odamızdan Haberler

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KONUŞULDU

  • 15.12.2021
  • ATSO
Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK’ı ziyaretimizde verdiği talimat kapsamında Organize Sanayi Bölgesinin geleceğinin belirlenmesi amacıyla ilk değerlendirme toplantısı yapıldı.
İlk değerlendirme toplantısına Stratejik Plan ve Program Daire Başkanı Orhan KILINÇ ,Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin DEMİRCİ , Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ersin ARSLAN ,Kosgeb İl Müdürü Ramazan SİVRİ ,Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Nurullah KARACA , Serhat Kalkınma Ajansı Ardahan İl Koordinatörü Ahmet KÖKSOY , Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hükümdar BAYDAR katıldı.
Toplantı da söz alan Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin DEMİRCİ ilimizde bulunan Organize Sanayi Bölgesinin yer seçiminin yanlışlığından dolayı yatırımcıların gelmediğini ve yeni yatırımcıların ilimize çekebilmemiz için şu andaki organize sanayi bölgesinin ihtisas organize bölgesine çevrilmesi ve yeni bir organize sanayi bölgesinin için daha cazip bir yer belirlenerek yeniden kurulması gerektiğini ifade etti.
Toplantı da Ardahan Organize Sanayi Bölgesinin geleceği için neler yapılabilir konularında görüş alışverişinde bulunurdu ve Bakanlık nezdinde ve ilgili kurumların da görev alacağı komisyon oluşturulmasına karar verildi.
  • ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KONUŞULDU