Ardahan
Odamızdan Haberler

KARS TSO ‘DAN ODAMIZA ZİYARET

  • 08.09.2021
  • ATSO
KARS TSO ‘DAN ODAMIZA ZİYARET

Kars Ticaret ve Sanayi Odası , TOBB akreditasyon sistemi çerçevesinde birimler arası kıyaslama çalışmalarında bulunmak için Odamıza ziyarette bulundu.

Odamızda yapılan kıyaslama toplantısına Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ , Genel Sekreter Aşkın KIZILKAYA katıldı. Toplantıya, Kars Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Genel Sekreter Ali Ekber TURAN ,Kars Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Danışmanı Dr. Muzaffer Kıraç hazır bulundu.

Kıyaslama toplantısında konuşan Ardahan TSO Başkanı Demirci , Oda olarak kurumsallaşma ve gelişim için büyük çaba harcıyoruz. Biz üyelerimize kanundan kaynaklanan belge hizmetlerinin dışında da birçok hizmetler sunmaktayız. Kurumların her zaman geliştirilmesi ve güçlendirilmesi gerekir. Akreditasyon, oda hizmetlerimizde katma değer yaratarak ve üyelerimize daha kaliteli hizmet sunmamızı sağlamaktadır. Bu tür kıyaslama çalışmaları odamızın çalışmalarına önemli ölçüde katkı sağlayacaktır. Kıyaslama çalışmalarının kurumların bilgi alışverişlerinin ve iş birliklerinin arttırılmasına önemli katkıları olduğunu ifade ederek, “Bu tür çalışmalarda amacımız kurumlar arası iyi uygulamaları paylaşmak ve üyelerimize daha kaliteli hizmet sunarak kurumsallaşma vizyonunu geliştirmektir” dedi.


Toplantıda, Odamız ile Kars Ticaret ve Sanayi Odası’ndan gelen ekip, TOBB akreditasyon sistemi çerçevesinde birimler arası kıyaslama çalışmalarında bulundu. Katılımcılar, iki odanın kalite ve TOBB akreditasyon sistemi dahilinde yapmış olduğu iyi uygulamaları karşılaştırdı ve sonuçlar değerlendirildi.

  • KARS TSO ‘DAN ODAMIZA  ZİYARET
  • KARS TSO ‘DAN ODAMIZA  ZİYARET
  • KARS TSO ‘DAN ODAMIZA  ZİYARET