VALİ ÖNER, TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

• 20.08.2021
Ardahan Valisi Hüseyin ÖNER, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığı Meclis Toplantısı’na katıldı.
Binaya gelişinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin DEMİRCİ tarafından karşılanan Vali Öner , daha sonra toplantıya geçildi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin DEMİRCİ ’nin selamlama konuşmasının ardından toplantıya geçildi.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen Olağan Meclis toplantısı İlimiz ekonomisi, ticaret ve sanayi alanındaki çalışmalar değerlendirilirken, işadamlarımızın karşılaştıkları sorunlar ve çözümü noktasında yapılması gerekenler görüşüldü.

Toplantı gündem maddeleri üzerine gerçekleştirilen görüşmelerle sona erdi.

Toplantı sonrası kısa bir değerlendirme yapan Vali Öner , büyüme ve gelişimde sivil toplum kuruluşlarının üstleneceği hayati öneme vurgu yaptığı konuşmasında Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan yardım kampanyası hakkında meclis üyeleriyle bilgi alış verişinde bulunarak Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin yardım kampanyasında gereken duyarlığı göstereceğinden emin olduğunu söyledi.
  • VALİ ÖNER, TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISINA KATILDI