Ardahan
Odamızdan Haberler

ATSO'DAN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

  • 17.08.2021
  • ATSO
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, TOBB ETÜ Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin desteğiyle Dr.Arzu Kılıç Onuruna Girişimcilik Proje Yarışması’na katılan adaylara ve üyelerimize girişimcilik konularda farkındalığı arttırmak üzere girişimciliği eğitimi düzenlendi.

Programa eğitimci olarak; TOBB ETÜ Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin Teknoloji Transfer Ofisi Girişimcilik Birimi Müdürü Mustafa Kemal İŞEN katıldı.

Odamız adına Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veyis OSMANOĞLU ve Genel Sekreter Aşkın KIZILKAYA ve Akademik Danışmanız Dr. Öğr. Üyesi Özlem Eştürk katılırken Dr.Arzu Kılıç Onuruna Girişimcilik Proje Yarışması Değerlendirme Komisyonu adına Ticaret İl Müdürü Tülay ŞENEL ,Kosgeb İl Müdürü Ramazan SİVRİ , Serhat Kalkınma Ajansı Ardahan Koordinatörü Ahmet KÖKSOY, Yarışmaya katılan adaylar ile üyelerimiz katıldı.


TOBB ETÜ Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin Teknoloji Transfer Ofisi Girişimcilik Birimi Müdürü Mustafa Kemal İŞEN ‘in sunumuyla başlayan toplantıda Girişimcilik Eğitimi düzenlenme sebepleri, tecrübelerle edinilen bilgiler ışığında katılımcılara tavsiyeler, Ardahan ilindeki girişimci profili, girişimcilik destekleri anlatıldı.



Toplantıda konuşan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ ise, böyle toplantılara ev sahibi olmaktan mutluluk duyduğunu ve yapılan toplantıların ilimizde girişimciliğin geliştirmesine katkı sağlamasını dilediklerini kaydetti.

  • ATSO'DAN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
  • ATSO'DAN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
  • ATSO'DAN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ