OSB’DE İLK CİDDİ YATIRIM İÇİN ARSA TAHSİS SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

• 27.05.2021
Ardahan Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) ciddi bir yatırım olarak hayata geçecek olan Biyokütle Elektrik Santrali için Alcor2 Enerji Üretim A.Ş ‘ye Arsa Tahsis Sözleşmesi imzalanarak inşaat çalışmaları başladı.
Ardahan OSB’sinin faal hale getirilmesi ve yeni yatırımların teşvik edilmesi amacıyla yapılan çalışmalar neticesinde OSB’de Alcor2 Enerji Üretim A.Ş tarafından Biyokütle Elektrik Santrali projesi hayata geçiyor. Proje kapsamında Alcor2 Enerji Üretim A.Ş’ye arsa tahsisinin yapılması dolayısıyla, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Valimiz Hüseyin ÖNER ile OSB Yönetim Kurulu Vekili Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ ve Alcor2 Enerji Üretim A.Ş yetkilisi Sertuğ KÖKER arasında arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen imza protokolüyle birlikte yatırımın inşaat çalışmaları da başladı.İmza Töreninden sonra Alcor2 Enerji Üretim A.Ş yetkilisi Sertuğ KÖKER Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin DEMİRCİ’yi makamında ziyaret etti.
  •  OSB’DE İLK CİDDİ YATIRIM İÇİN  ARSA TAHSİS SÖZLEŞMESİ İMZALANDI