ATSO'DAN TARIM VE HAYVANCILIK TOPLANTISI

• 08.04.2021
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ başkanlığında yapılan toplantıya Ardahan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof .Dr Sibel CENGİZ , Ardahan Tarım ve Ormancılık İl Müdürü Neşat ULUTAŞ ,Ardahan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Yusuf GÜDER ,Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Yunus BAYDAR ,Ziraat Odası Başkanı Latifşah SURAL , Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı ve Ardahan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr.Üyesi Özlem EŞTÜRK ,Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Aşkın KIZILKAYA katıldı.
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Ardahan Üniversitesi ve Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Odası , Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği Ardahan ‘ın Tarım ve Hayvancılığın potansiyeline ilişkin görüş alış verişinde bulunuldu.
İlgili kurumlarla ortak çalışmalar üzerine konuşuldu.
  • ATSO'DAN TARIM VE HAYVANCILIK TOPLANTISI