• 18.03.2021
100. yaşına koşar adım ilerleyen Cumhuriyetimiz, başta Çanakkale Zaferi olmak üzere vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin mirası, bizden sonraki nesillerin ise emanetidir. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği uygarlık hedefi doğrultusunda, yarınların büyük ve güçlü Türkiye’sine giden süreçte, geçmişten devraldığımız bu milli ruh ve bilinç, millet olarak hiç kuşku yok ki en büyük dayanağımızdır. Milletimizin varlığına, birliğine ve beraberliğine yönelen her türlü tehdide karşı gösterilen tepki ve direnç, bunun en somut göstergesidir.

Bu vesileyle, Ardahan iş dünyası adına 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’inci yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü’nde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu büyük destanın kahramanlarını rahmet ve minnet ile anıyor; aziz hatıralarının önünde saygıyla ve şükranla eğiliyoruz.”
  • ATSO BAŞKANI DEMİRCİ'DEN DEMİRCİ 'DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ