DR.ARZU KILIÇ ONURUNA GİRİŞİMCİLİK PROJE YARIŞMASI

• 11.03.2021
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülmekte olan, "DR.ARZU KILIÇ ONURUNA GİRİŞİMCİLİK PROJE YARIŞMASI ‘’değerlendirme toplantısı yapıldı. Proje yarışması ön başvuru değerlendirme sonuçlarında jüri tarafından dinlenmeye değer görülen başvuru sahipleri jüri üyelerine projelerini anlattılar.
Proje Değerlendirme toplantısına Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Çetin DEMİRCİ , Ticaret İl Müdürü Tülay ŞENEL ,Kosgeb Ardahan İl Müdürü Ramazan sivri ,TKDK Ardahan Koordinatörü Yusuf GÜDER ,Serhat Kalkınma Ajansı Ardahan Koordinatörü Ahmet KÖKSOY , Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Ardahan Üniversitesi İktisat Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Özlem Eştürk Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Üyelerinden. Arş. Gör Mustafa Caner Timur katıldı.
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Çetin DEMİRCİ yaptığı açıklamada jüri üyelerimiz tarafından yapılacak değerlendirmeler neticesinde sonuçlar ilerleyen günlerde açıklanacaktır şekilde konuştu. Katılımcılara teşekkür eden Demirci yarışmaya katılan tüm yarışmacılar girişimcilik eğitimine davet edileceğini ifade etti.
  • DR.ARZU KILIÇ ONURUNA GİRİŞİMCİLİK PROJE YARIŞMASI