Ardahan
Odamızdan Haberler

Başkan DEMİRCİ ‘den Ardahan’ın Kurtuluş Günü Mesajı

  • 22.02.2021
  • ATSO
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci , 23 Şubat Ardahan’ın Kurtuluş Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
23 Şubat ‘ın hiçbir zaman esaret altında yaşamayacağını tüm dünyaya haykıran Türk milletinin, Ardahan ‘ın şahlanışının günü olduğunu belirten Demirci , “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz” dedi.
Kurtuluş Savaşı yıllarında binlerce Ardahan’lıların vatanın her karış toprağı için savaşarak, işgalcileri bir daha dönmemek üzere Anadolu’dan çıkarmayı başardığını vurgulayan demirci şunları kaydetti;
“Ülkemizin bağımsızlığı, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna girişilen bu mücadelede askerlerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan silinmeyecektir. Onların azmi, kararlılığı ve cesareti sayesinde bizler bugün bağımsızlığın gururunu yaşıyoruz. Hepsinin ruhları şad olsun.”
Mesajında Ardahan ‘ın Kurtuluşu’nun 100 üıncı yılında her günden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu ifade eden DEMİRCİ “Bugün dünden daha çok üretmek, kazanmak ve paylaşmak zorundayız. Ekonomiye katkılarımızı, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede daha büyük çaba harcamak zorundayız. ATSO olarak tüm üyelerimizle, bu görevin bilinci içindeyiz” dedi
  • Başkan DEMİRCİ ‘den Ardahan’ın  Kurtuluş Günü Mesajı