• 22.07.2020
ATSO Başkanı Çetin DEMİRCİ ‘yi makamında ziyaret eden Vali Yardımcıları Salih KALKAN ile Mehmet KILIÇ Ardahan ‘da bulundukları süre boyunca gerçekleştirilen tüm çalışmalar ve işbirliğinden dolayı Başkan Çetin DEMİRCİ ‘nin şahsında tüm Oda camiamıza teşekkür etti. Görevlerin geçici; fakat dostluğun kalıcı olduğunu vurgulayan Salih KALKAN ve Mehmet KILIÇ Ardahan’da bulunduğu süre boyunca başta Çetin DEMİRCİ olmak üzere ATSO camiası içinde kalıcı dostluklar edinmiş olmanın memnuniyetini dile getirdiler.
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ , Vali Yardımcıları Salih KALKAN ve Mehmet KILIÇ ‘ın çalışkanlıkları ve diyaloga dayalı yaklaşımlarından mümkün olan en üst düzeyde istifade etmeye gayret ettiklerini belirterek kendilerinin ilimizde yeri zor doldurulacak mülki amirlerden birisi olduklarını söyledi ve yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
  • Görev Süresi dolan Ardahan Vali Yardımcıları Salih KALKAN ile Mehmet KILIÇ , Odamıza veda ziyaretinde bulundular.