Ardahan
Odamızdan Haberler

VALİ MUSTAFA MASATLI ‘NDAN ODAMIZA VEDA ZİYARETİ

  • 16.06.2020
  • ATSO
Valiler kararnamesiyle Amasya Valiliğine atanan Ardahan Valisi Mustafa MASATLI , veda ziyaretleri kapsamında Ardahan Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Ziyarette Ardahan TSO Başkanı Çetin DEMİRCİ , Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz KAYA, Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Asim ÖZER,Ardahan Ziraat Odası Başkanı Latihşah SURAL ,Ardahan ili Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan EVLİYAOĞLU hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Ardahan Valisi Mustafa MASATLI Ardahan’da kaldığım süre zarfında Ticaret ve Sanayi Odası ve Diğer oda ve birliklerle hayli uyumlu çalışmalar gerçekleştirdiklerini belitti . Ardahan ‘dan güzel anılarla ayrıldığını ifade etti
Ardahan TSO Yönetim Kurulu Başkanı DEMİRCİ Ardahan Valisi Mustafa MASATLI’nın görev süresi boyunca güzel hizmetlere imza attığını belirterek, "Valimiz ile uyum içerisinde çalışma fırsatımız oldu. Bizlerin görüşleri ve düşüncelerine her zaman önem verdi. Ardahan’ın gelişimi, kalkınması için başarılı çalışmalara imza attı. Valimize bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum" dedi.
  • VALİ MUSTAFA MASATLI ‘NDAN ODAMIZA VEDA ZİYARETİ
  • VALİ MUSTAFA MASATLI ‘NDAN ODAMIZA VEDA ZİYARETİ