Ardahan
Odamızdan Haberler

TKDK ARDAHAN İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ 9.BAŞVURU ÇAĞRI İLANI

  • 27.05.2020
  • ATSO
Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ardahan İl Koordinatörlüğü Dokuzuncu Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.
TKDK Ardahan İl Koordinatörlüğümüze bu Başvuru Çağrı İlanı kapsamında “Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar” tedbiri ile “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” tedbiri kapsamında başvurular yapılabilecektir. Açıklanan tedbirlerimizde de belirtildiği gibi; Süt Üreten İşletmeler, Küçükbaş ve Büyükbaş Hayvan Et Üretim İşletmeleri, Kaz ve Hindi Yetiştiriciliği, Bitkisel Üretim, Arıcılık, Zanaatkârlık, Kırsal Turizm, Su Ürünleri Yetiştiriciliği, Makine Parkları, Yenilenebilir Enerji Tesisleri(öz tüketim için) sektörleri alanında yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımızın başvuruları kabul edilecektir. Hibe Destek oranlarımız %50-%70 arasında olup başvurular 1 Haziran itibariyle başlayacaktır.

Detaylı bilgi için kurumumuz internet sitesi www.tkdk.gov.tr ve 444 8535 nolu hattımızdan bilgi alabilir TKDK Ardahan İl Koordinatörlüğümüzü ziyaret edebilirsiniz.
Adres: Karagöl mah. Kongre cad. No:76 Kat:1 Merkez/ARDAHAN
  • TKDK ARDAHAN İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ 9.BAŞVURU ÇAĞRI İLANI