Ardahan
Odamızdan Haberler

ATSO İLE DENİZBANK NEFES KREDİSİ TANITIMI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

  • 28.04.2020
  • ATSO
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ Denizbank Ardahan ‘da bulunan Şube Müdürleri TOBB Nefes Kredisi ile ilgili Ticaret ve Sanayi Odasında basın toplantısı düzenlediler.
“TOBB NEFES KREDİSİ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLMİŞTİR”
Basın Toplantısı’nda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ Denizbank yetkililerine teşekkür ederek: ‘’ Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerimizin, 28 Nisan 2020 tarihinden itibaren Odamız’dan Faaliyet Belgelerini alarak Denizbank Şubelerinden herhangi birine başvuru yapmaları yeterlidir. TOBB ve KGF desteğinde yıllık yüzde 7,5 faiz oranı ile kredi kullandırıp, KOBİ’lere nefes aldıracak. Kredinin, 2020 senesinde 6 ila 8 ay anapara ve faiz ödemesi olmayacak, geri ödemesi ise 2021’de aylık eşit 12 taksitle yapılacak.
TOBB ve KGF ile yapılan iş birliği kapsamında; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı oda ve borsa üyesi olan ve yıllık cirosu 25 Milyon TL’nin altında olan KOBİ’lere özel, 2020 yılında 6 ila 8 ay süreyle anapara ve faiz ödemesiz, 2021 yılında ise aylık ödemeli 12 eşit taksitli ve yüzde 7,5 yıllık faiz oranıyla üst limiti 50.000 TL NEFES Kredisi sunulacak.
Denizbank Şubeleri adına konuşan Ardahan Şubesi Müdürü Semra ÇAKAROĞLU TOBB öncülüğünde hayata geçirilen Nefes Kredisi ile ilgili şunları söyledi; “Ekonomimizi ayakta tutan, istihdamın, üretimin, ihracatın yükünü sırtlayan KOBİ’lerimizin yanındaki güç olmak amacıyla, piyasa faiz oranlarının altında gerçekleştirilen tüm projelerde hep ön safta yer aldık şeklinde konuştu.
  • ATSO İLE DENİZBANK NEFES KREDİSİ TANITIMI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER