ATSO BAŞKANI DEMİRCİ TOBB BAŞKANI İLE SANAL ORTAMDA GÖRÜŞTÜ

• 08.04.2020
ATSO BAŞKANI DEMİRCİ TOBB BAŞKANI İLE SANAL ORTAMDA GÖRÜŞTÜ

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin DEMİRCİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda / Borsa Yönetim Kurulu Başkanı ile video konferans aracılığıyla yaptığı toplantıya Katıldı.
Toplantıda, koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerini azaltmaya yönelik alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar ile mevcut duruma ilişkin istişare yapıldı.
ATSO Başkanı DEMİRCİ üyelerimizden gelen Çek Kredisi ,Sicil Afı ,Kredi Garanti fonu tarafından desteklenen işe devam kredisinde kamu bankaları tarafından ‘limit bitti’ denip başvurusu dahi alınmadan geri çevrilmesi ,kredi güncellemesi yapmak isteyenlerden kredi kapama komisyon bedellerinin gözden geçirilmesi talepleri video konferans aracılığıyla TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletti.
  • ATSO BAŞKANI DEMİRCİ  TOBB BAŞKANI İLE SANAL ORTAMDA GÖRÜŞTÜ