ATSO BAŞKANI DEMİRCİ'DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

• 18.03.2020
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Çetin DEMİRCİ 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Demirci mesajında Çanakkale Zaferi’nin bağımsızlık adına mücadele eden kahraman askerlerimizin tarihe attığı en büyük imza olduğunu söyledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde; genç, yaşlı, çoluk, çocuk demeden verilen çok büyük bir kurtuluş mücadelesinin, vatan aşkı ve bağımsızlık inancı ile başarıya ulaştığını belirten Demirci, bu mücadeleye hayatlarını veren herkese şükran borçlu olduklarını dile getirdi.

ATSO Başkanı Demirci, Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Çanakkale Şehitleri'mizi, o günden bugüne vatanımızı korumak için şehit düşenleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, , 18 Mart Çanakkale Zaferi'mizi kutluyorum.
  • ATSO BAŞKANI DEMİRCİ'DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI