ARDAHAN'DAKİ STK 'LAR TEK YÜREK

• 02.03.2020
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen basın açıklamasında Ardahan'daki sivil toplum kuruşu temsilcileri bir araya geldi. İdlib’de gerçekleşen hain saldırıya tepki amacıyla yapılan toplantıda STK’lar adına açıklamada bulunan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ , 81 ilde Türkiye'nin önde gelen 30’a yakın meslek örgütü, sendika federasyonu ve sivil toplum kuruluşlarının ortak basın açıklaması yaptığını söyledi. Odamız ile sivil toplum kuruluşları ve sendika temsilcileriyle bu kritik dönemde milletin ve devletin yanında olduğunu göstermek için irade beyanında bulunduklarının altını çizen Ülken, “Üstlendiğimiz sorumluluğun hakkını vererek hareket ettik. Bugün İdlib’de gerçekleşen hain saldırıya ilişkin ortak tepkimizi gösteriyoruz. Öncelikle vatanının huzuru, güvenliği ve mazlumlara müdafaa etmek üzere üslendikleri görevde şehit olan tüm kahraman askerlerimizin ruhları şad olsun. Rabbim şehitlerin mekanını cennet mekan eylesin. Yakınlarına sabır, metanet, yaralılara acil şifalar nasip eylesin. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
  • ARDAHAN'DAKİ STK 'LAR TEK YÜREK