İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITLARI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVI YAPILDI

• 16.02.2020
Odamız tarafından oto galeri sahipleri ve çalışanlarına yönelik olarak Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavı 15-16 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Odamız ve MEYBEM Mesleki Yeterlik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. işbirliği ile Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 sınavı 3.kez düzenledi. İlimizde faaliyet gösteren oto galericilerin başvuruları sonucunda düzenlenen sınav iki aşamada gerçekleştirildi.

TOBB MEYBEM tarafından görevlendirilen yetkili uzmanlar öncülüğünde düzenlenen yazılı sınavlar Odamız Konferans Salonu’nda yapılırken uygulama sınavları ise Gündoğdular Gıda Pazarlama İthalat İhracat Petrol Nakliye Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi ‘nde gerçekleştirildi.

TOBB MEYBEM tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda başarılı olan katılımcılar Mesleki Yeterlilik Belgelerini almaya hak kazanacaklar.
  •  İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITLARI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVI YAPILDI