Ardahan
Odamızdan Haberler

ARDAHAN TSO TOBB AKREDİTASYON ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA “5 YILDIZLI ODA” OLDU

  • 13.02.2020
  • ATSO
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), TOBB 14. Dönem Akreditasyon sistemi çerçevesinde yapılan denetim sonucunda “Akredite Oda” oldu.


ATSO Başkanı Çetin DEMİRCİ , yaptığı açıklamada, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, EUROCHAMBRES ve İngiltere Ticaret Odası işbirliği çerçevesinde İngiltere ve Almanya Oda sistemlerinin en iyi uygulamalarını dikkate alarak, 2001 yılında Oda Akreditasyon Modelini geliştirmiş ve 2008 yapılan model kapsamındaki çalışmalar sonucunda, TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi olarak uygulanmaya başlamıştır.


Sistemin amacı, Türk Oda/Borsa Sisteminin; Oda/Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda/Borsa Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda/Borsa Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır.


Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’nın dahil olduğu 14. Dönem Akreditasyon sistemi çerçevesinde Türk Loydu’na bağlı bağımsız denetçi Savaş TATİL ‘in yaptığı denetim sonucunda ATSO, Akredite Oda olmuştur” dedi.


ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ , “TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun her fırsatta dile getirdiği Akreditasyon Sistemi ve Akredite Odalar arasına ATSO da dahil olmuştur. Dönemimiz içinde Ardahan Ekonomisinin gelişmesi için takip ettiğimiz önemli projelerimiz var. Bu projeleri gerçekleşmesinde, Oda olarak tamamlayacağımız iyi uygulamalarda, kısacası ‘Üye Odaklı’ tüm hizmetlerimizi Akreditasyon sistemi çerçevesinde planlıyoruz. Akreditasyon çalışmalarında yoğun çalışma temposu içinde özveride bulunarak başarıya ulaşan oda personelimize ve katkı verenlere teşekkür ederim” dedi.
  • ARDAHAN  TSO  TOBB AKREDİTASYON ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA “5 YILDIZLI ODA” OLDU