ARDAHAN TSO'DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

• 08.02.2020
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Elazığ’daki depremzede vatandaşlar için toplanan yardımlar Elazığ’daki AFAD Koordinasyon Merkezine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin DEMİRCİ , toplanan yardımlar ile ilgili yaptığı açıklamada; “TOBB öncülüğünde Odamız tarafından Elazığ ve Malatya’da ki depremzede vatandaşlarımız için gıda, giyim, temizlik ve ısınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere kısa zamanda üyelerimiz ve halkımız tarafından Odamıza gönderilen malzemeler depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere Elazığ’daki AFAD Koordinasyon Merkezine ulaştırılmak üzere yola çıkmıştır. Meydana gelen depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileriz. Desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize ve halkımıza da teşekkür ederiz” dedi.
  • ARDAHAN  TSO'DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM