Ardahan
Odamızdan Haberler

ATSO BAŞKANI DEMİRCİ'DEN YENİ YIL MESAJI

  • 31.12.2019
  • ATSO
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ , yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında,2020 yılının ülkemize ve tüm dünyaya sevgi, barış ve refah getirmesi dileğinde bulundu.

DEMİRCİ, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Ülkemiz ve milletimiz açısından gerekse de dünyamız için önemli gelişmelerin yaşandığı; üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla mutlu yarınların umut ve kararlılığıyla merhaba diyoruz. Bir yılı daha geride bırakırken arkamıza dönüp baktığımızda hiç istemediğimiz ekonomik durgunluk ve ülkemizin yanında komşu ülkelerle yaşanan savaşlar bizleri etkiledi.

2020 yılında da hedeflerimizi yüksek belirleyerek, sadece ilimizin değil ülkemizin de gelişmesinde söz sahibi olmayı amaçlıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi, mesleklerinde başarılı, vizyonu yüksek kadrolarımızın çalışma azmini en büyük sermayemiz olarak görüyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının ülkeye tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, kardeşliğin sevgi ve saygının hakim olması dileklerimle, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.”
  • ATSO BAŞKANI DEMİRCİ'DEN YENİ YIL MESAJI