EMİN GRUP’TAN ATSO’YA ZİYARET

• 06.12.2019
EMİN GRUP yetkilileri yatırım fırsatlarını görüşmek için Ardahan TSO’yu ziyaret etti.

Emin Grup yetkilileri Ardahan ’daki yatırım fırsatlarını görüşmek üzere Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ’yi makamında ziyaret etti. Emin Grup yetkilileri yürüttüğü iş alanları ve Ardahan ’a ilgili yatırım düşüncelerini Başkan DEMİRCİ ile paylaştı.
Emin Grup adına konuşan Nihat EREN Ardahan Doğu Anadolu’nun güzel ve gelişmeye açık bir kenti.Ardahan çok önemli hayvancılık ve turizm alanlarına sahip.Ardahan ‘a hayvancılık sektöründe yatırım yapma fikrimiz var. Sizlerin de desteğiyle bu fikrimizi hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.
Demirci : “Her türlü desteğe hazırız”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ardahan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ ise, kentin öne çıkan sektörleri, ekonomik yapısı ve iş birliği imkanları hakkında Emin Grup yetkililerine bilgi verdi. Oda olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizen Başkan DEMİRCİ , “Bizim önceliğimiz zaten yatırımcıyı Ardahan’a çekmek. Bu ziyaret ileride yapılacak yatırımlara da vesile olur.

• EMİN GRUP’TAN ATSO’YA ZİYARET