Ardahan
Odamızdan Haberler

BARO BAŞKANI YILDIZ, ATSO BAŞKANI DEMİRCİ’Yİ ZİYARET ETTİ

  • 20.11.2019
  • ATSO
Ardahan Baro Başkanı Av. Osman Nuri Yıldız , Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ ‘ye iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyarete konuşan Baro Başkanı Av. Osman Nuri Yıldız ,sivil toplum örgütlerinin toplumun lokomotifi olduklarını ve ATSO’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. ATSO’nun kentte önemli bir kitleyi temsil ettiğini ifade eden Yıldız ; “Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde Ardahan Barosu
İlk Başkanlığına seçildik. Seçimler sonrasında bizlere ziyarete gelen kurumlara iadeyi ziyarette bulunuyoruz. Biz her zaman işbirliğinden yanayız. Odalar ve STK’lar ne kadar işbirliği yaparsa o kadar güç birliği doğar. ATSO’da kente önemli hizmetlerde bulunuyor. Kentin sosyo-ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak çalışmalara imza atılıyor. Başkan Çetin DEMİRCİ’ye şahsında Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DEMİRCİ , oda çalışmaları hakkında bilgi vererek yapılan çalışmaları anlattı. Ardahan ’da kamu ile özel kurum ve kuruluşları arasında ahenkli bir çalışma ortamının olduğunu, Ticaret ve Sanayi Odası’nın da bu halkanın bir parçası olduğunu kaydeden Demirci ,Yeni kurulan Ardahan Barosu ile de istişare halinde olacaklarının altını çizerek ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

  • BARO BAŞKANI YILDIZ, ATSO BAŞKANI DEMİRCİ’Yİ ZİYARET ETTİ