TÜRKİYE -UKRANYA 2.SÜRDÜRÜLEBİLİR TİCARET ,İŞBİRLİĞİ VE TANITIM ORGANİZASYONU

• 14.02.2014

15-20 Mayıs 2014 Tarihlerinde Tarım ,Gıda ,Otomotiv mobilya ,inşaat ve inşaat malzemeleri gıda ürünleri ve tekstili,halı ve yer döşemeleri sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerimiz başta olmak üzere UKRANYA'ya ihracaat yapmak isteyen A'dan Z'ye bütün sektörler katılabileceklerdir.

Heyet kapsamında ; Ukranya 'nın Kharkiv şehrinde ,Türk ve Ukraynalı iş adamlarıikili iş görüşmelerini gerçekleştirilmesi ; ayrıca ilgili ülkenin iş çevrelerinin  de katılımıyla ,iki ülke arası işbirliği olanaklarının değerlendirileceği ,katılımcı sektörlerin ihtiyaçlarına yönelik ''Türkiye -Ukranya İş Forumu 'nun düzenlenmesi planlanmaktadır .

Bu çerçevede Ukrayna Ticaret Heyeti Programına katılmak isteyen firmaların ;

www.ukranyaizmir.com   www.panelkozmetik.com.tr   www.e24e.biz  internet adreslerinde yer alan Başvuru Formunu elektronik ortamda  en geç 14 Mart 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar eksiksiz doldurarak,başvuru yapmaları ,ön kayıt bedellerini yatırmaları gerekmektedir.

Katılım bedeli ,konaklama ,uçuş bileti ve transfer giderlerinin ayrıntılı dökümü ;

www.ukranyaizmir.com   www.panelkozmetik.com.tr   www.e24e.biz   web adreslerinde mevcuttur.

SON BAŞVURU TARİHİ :14 MART 2014