Sayısal Takograf Araştırma ve Uygulama Merkezi(STAUM) ATSO da

• 27.10.2015

ATSO Başkanı Çetin DEMİRCİ ; Üyelerimize ve Ardahana hizmet etmek için yapılan başvurular sonucunda Türkiyede sayısal Takograf verme yetkisini alan 57. il olduk.

Demirci ; Sayısal takograf cihazı, karayolu araçlarının hareketinin ve sürücülerinin belli çalışma sürelerinin detaylarını otomatik veya yarı otomatik olarak göstermek ve kaydetmek için karayoluyla taşımacılık yapan araçlara monte edilmesi tasarlanan kayıt cihazıdır.

bunun için Karsa veya Erzuruma gitmek zorunda olan Şöför veya Nakliyeciler artık odamızada bu hizmeti vermektedir.

Oda personellerinden Dış Ticaret Personeli Talip BEKMEZ gerekli kurslara gönderilerek bu hizmeti vermek üzere görevlendirilmiştir.

Demirci; Bu hizmetin Ardahanımıza ve Odamıza hayırlı olmasını diledi.

Not: Başvuru için odamıza veya https://staum.tobb.org.tr/ adresinden başvuru yapabilirsiniz.

• Sayısal Takograf Araştırma ve Uygulama Merkezi(STAUM) ATSO da